Bázakerettye
Skanzen

Közösségi közlekedés fejlesztése - mikrobusz

2015. július 3-án kapta kézhez a Skanzen Értékvédő, Hagyományőrző és Turisztikai Közhasznú Egyesület azt a támogatási határozatot, mely alapján még ez év végén beszerzésre került Pegueot Boxer típusú mikrobuszunk, mely azóta is folyamatosan egyesületünk használatában áll! E 9 személyes gépjármű beszerzésének célját a pályázat elkészítésekor összeállított szakmai program  a következőképpen foglalta össze: "az egyesület által szervezett ismeretterjesztő programokon, rendezvényeken való részvétel biztosítása érdekében az érdeklődők, résztvevők és fellépők szállításának biztosítása lesz az egyik fő feladata a beszerzendő mikrobusznak. Ugyancsak hangsúlyos cél az egyesület által működtetett turisztikai szolgáltatásokhoz (pld. kerékpáros turizmus, vízi turizmus, öko- és bakancsos túrizmus, valamint agroturizmus területén) való hozzáférés biztosítása."

A fentiek alapján egyesületünk a következő szolgáltatásokat végzi:

Kik vehetik igénybe ezeket a szolgáltatásokat?
A fenti szolgálttaásokat egyesületünk egész évben, de előzetes egyeztetéshez kötötten biztosítja a célcsoport tagjai számára!

Kapcsolat / Elérhetőség:

Skanzen Értékvédő, Hagyományőrző és Turisztikai Közhasznú Egyesület - Lorschy András: +36-30 / 77 93 123